sommerkurs 2021

Introduksjon til Jazzpiano! 

 • Startdato: 19.Juli
 • Varighet: 3 uker
 • Antall Plasser: 12stk
Write your awesome label here.
Mer info om kurset
Denne sommeren (2021) arrangerer Oslo Pianoskole et 3 ukers innføringskurs i jazzpiano. Kurset består av fire 1-1 undervisningstimer sammen med lærer, og 12 videoleksjoner som du vil få tilgang til på denne siden. Kurset er lagt opp for nybegynnere, men det er også mye å hente for deg som har litt erfaring med jazzpiano fra før av!
 • Tema: Jazzpiano
 • Nivå: Nybegynner
 • Antall pianotimer: 4stk
 • Antall videoleksjoner: 12stk
 • Motta et diplom ved fullført kurs

Hva kommer du til å lære?  

I løpet av kurset vil du steg for steg bli gjennom en rekke viktige elementer innenfor temaet jazzpiano. I tillegg til at du skal lære to kjente jazzstandard-låter, kommer du blant annet også til å lære om:
 • Improvisasjon
 • Rytme
 • Kvintsirkelen
 • 251 progresjonen
 • Utvidede akkorder
 • +++ MYE MER!

Fullstendig kursoversikt  

Tilbakemelding fra en tidligere deltaker  

Forrige sommer deltok jeg på jazzkurset til Oslo Pianoskole. Det ble en veldig lærerik sommer, hvor jeg lærte noe av det grunnleggende i jazzspill. Jeg hadde 4 vanlige pianotimer, i tillegg hadde jeg tilgang til det nettbaserte kurset i Jazzpiano. Kurset var veldig pedagogisk og morsomt lagt opp og jeg fikk oppgaver jeg skulle løse til neste gang - noe som gjorde at jeg følte mestring og fremgang fra gang til gang. Jeg anbefaler kurset varmt videre til andre som ønsker en innføring i jazzpiano!
- Håvard Engum
Kursdeltaker sommeren 2020

Motta et diplom etter gjennomført kurs  

 • Hva kan du bruke diplomet til?

  Når du har gjennomført kurset vil du motta et diplom som bevis på at du har fullført jazzkurset! Det kan feks brukes som vedlegg til søknader på høyere utdanning, eller bare som "skryt" som du kan henge opp på veggen og vise til vennene dine!  
Sniktitt

Få en liten smakebit på kurset  

I løpet av kurset vil du bli ledet gjennom 12 videoleksjoner innenfor ulike temaer, i tillegg til den fysiske undervisningen. Vi tenkte kanskje du var nysgjerrig på hvordan videoene i kurset ser ut? Det skjønner vi godt! Derfor vil vi gi deg en liten smakebit fra en av videoene i kurset. Bare trykk på "play" på videoen nedenfor for å ta en titt.
Write your awesome label here.
Møt din instruktør

Fred-Håkon Klausen

Hei! De siste 8 årene har jeg hatt gleden av å kombinere to av de tingen jeg trives best med her i livet: spille piano og undervise i piano. Tiden flyr når jeg får gjøre dette! Jeg er en stor tilhenger av å bringe kunnskap videre, og ser derfor veldig frem til å være din pianolærer gjennom dette kurset.

Jazzpiano og jazzsjangeren ligger hjertet mitt nært! Jeg håper dette kurset gjør at du også blir bitt av basillen. Du har mye gøy i vente!

Lykke til, og KOS deg med "jazzingen"  
Patrick Jones - Course author

Er det noe mer du burde vite?

Nedenfor kan du se hvor mange dager det er igjen til påmeldingen stenger:

Zoom eller Øvingshotellet

Du kan velge om du ønsker å ha 1-1 undervisningen på nett via zoom, eller fysisk på Øvingshotellet. Det er også mulig å veksle mellom disse to alternativene. Ved fysisk undervisning vil nødvendige smittevernstiltak bli overholdt!

Lengden på kurset

Kurset varer i totalt 3 uker. Oppstartdato er 19.juli, og kurset avsluttes 9.august. I starten av hver nye uke har du pianotime med lærer (totalt 4 pianotimer). Resten av undervisningen skjer på denne nettsiden med videoleksjoner.

"Førstemann til Mølla"

Vi har totalt 12 plasser tilgjengelig til årets sommerkurs. Erfaringsmessig blir kurset fort utsolgt, så her er det "førstemann til Mølla" som gjelder! 

Hvem passer kurset for?

Kurset er laget med tanke på at nybegynnere skal kunne delta og gjennomføre hele kurset. Du vil allikevel kunne få mye ut av et kurs som dette dersom du har litt erfaring fra før av!
Created with