Videokurs  

Kurs i musikkteori  

Å ha kunnskap om musikkteori er både viktig og nyttig som musiker! I dette videokurset tar vi deg gjennom ALT du trenger å vite for å få stålkontroll på musikkteorien. 
Write your awesome label here.

Antall videoer

Varighet på kurset

Nivå: Nybegynner

Hva kommer du til å lære?  

Med hele 19 videoer og mange konkrete og praktiske oppgaver knyttet til videoene, er vi stolte over å kunne gi deg det mest fullstendige musikkteorikurset på markedet! Med vår steg for steg plattform har vi gjort det enkelt for deg å bli en mester i musikkteori! Kurset er laget i en nøye gjennomtenkt rekkefølge, og du vil blant annet lære om:
  • Skalaer
  • G-nøkkel & F-nøkkel
  • Noteverdier
  • Faste fortegn
  • Intervaller
  • Akkorder
  • Kvintsirkelen
  • +++ MYE MER!

Har du sett prisen?

Supertilbud denne uken! 

Prisen på musikkteorikurset er kun 599kr ut uke 25. Få en grundig innføring i musikkteori til en uslåelig pris! 
sniktitt

Få en liten smakebit på kurset  

Nysgjerrig på hvordan kurset ser ut? Det skjønner vi godt! Derfor vil vi gi deg en liten smakebit fra en av videoene i kurset. Finn frem notatblokka og kaffekoppen, og trykk på "play"!
Write your awesome label here.
MØT Din instruktør

Fred-Håkon Klausen

Hei! De siste 8 årene har jeg hatt gleden av å kombinere to av de tingene jeg trives best med her i livet: spille piano og undervise i piano. Tiden flyr når jeg får gjøre dette! Jeg er en stor tilhenger av å bringe kunnskap videre, og ser derfor veldig frem til å være din pianolærer gjennom dette kurset.

Det er lett å overse viktigheten av å kunne musikkteori! Jeg har undervist mange elever i alle aldre, og det er tydelig at det er de som har tatt seg tiden til å virkelig forstå musikkteorien som når lengst, og som opplever raskest progresjon i sitt pianospill. Jeg kan derfor med trygghet si at du gjør et godt valg ved å investere tid i et musikkteorikurs som dette   

Lykke til og KOS deg med gjennomføringen!
Patrick Jones - Course author
Created with