Pianokurs på nett   

Lær om:

#musikkteori | #jazzpiano | #skalaer | #noteverdier#improvisasjon | #intervaller | #akkorder | #faste fortegn | #kvintsirkelen | +++ mye mer!

Write your awesome label here.

Våre kurs

Hvorfor vår plattform?

Mange har forsøkt å lære seg piano ved hjelp av youtube! Kanskje du er en av dem? Ofte er det både tidkrevende og vanskelig å finne det man leter etter. På denne plattformen har vi forsøkt å løse dette! Våre kurs er bygd opp steg-for-steg i en nøye gjennomtenkt rekkefølge, og du finner alt du trenger samlet på ett sted!
  • Du vil se en mye raskere progresjon i ditt pianospill.
  • Følg et ferdiglaget kurs fra start til slutt, istedenfor å lete etter materiale selv.  
  • Alt du trenger er et piano, og en skjerm - så er du good to go!
Travel hverdag?  

Lær i ditt eget tempo

Med vår steg-for-steg videoplattform kan du lære piano i ditt eget tempo. Travel en uke? Ikke noe problem! Da kan du bare fortsette der du slapp forrige gang  
Praktiser det du lærer  

Tillhørende Oppgaver

Den beste måten å lære på, er ved å praktisere det selv. Dette vet vi, og har derfor lagt til rette for det i våre kurs!  Til flere av videoene vil du finne konkrete oppgaver du skal gjennomføre, og noen ganger følger det også med en PDF eller to. Du slipper altså å gjette deg frem til hvordan du skal applisere det du lærer i de ulike videoene. Gå fra å gjøre læringen din passiv til AKTIV!
Hør fra noen som har tatt kurset  

Tilbakemelding fra kursdeltakere

Jeg synes kurset i musikkteori var kjempenyttig og lett å forstå!

     
 Markus Liendo | Musikkteorikurs
jazzkurset var veldig pedagogisk og morsomt lagt opp! Jeg anbefaler kurset varmt videre til andre som ønsker en innføring i jazzpiano!
     
 Håvard Engum | Jazzkurs 

Alle plattformer

Laptop, mobil, pad - ALT vil fungere! Kurssiden er responsiv og vil se flott ut på alle plattformer.

Still spørsmål

Har du spørsmål til noe av det du lærer i videoene, er det bare å kontakte oss på mail så får du hjelp!

Sosialt

Hver video har et kommentarfelt der du kan se hva andre kursdeltakere har skrevet + at du kan dele dine egne tanker. Lær av andre og la andre lære av deg!

Norsk 

Endelig finnes det en god kursplattform på norsk for å lære seg piano! Alle videoer på vår side er laget med tanke på et norsk publikum!

Ofte stilte spørsmål  

Hva er "Pianokurs" og hvem står bak siden?

Bra spørsmål! "Pianokurs" er en plattform som er laget for at alle og enhver skal ha mulighet til å lære seg piano. Med våre visuelle "steg for steg" videokurs, gjør vi det enkelt for deg å både forstå og applisere det du lærer! Se alle våre kurs HER
Selve plattformen er det Oslo Pianoskole som står bak! Det er også derfor du ser logoen til Oslo Pianoskole forskjellige steder på denne siden! Det betyr ikke at du må være elev på Oslo Pianoskole for å kunne ta kursene. Siden er helt åpen, og kan brukes av alle!   

Hvem passer kursene for?

Kursene passer godt for alle! Du vil finne noe nyttig i hvert av kursene enten du er nybegynner, viderekommen, ung eller voksen, pianist eller ikke! På de dedikerte kurssidene finner du detaljert informasjon om hva du kommer til å lære i løpet av kurset + en liten smakebit av hvordan det ser ut på "innsiden"! Se mer info om kursene HER!

Hva koster kursene?

Foreløpig har vi 2 videokurs tilgjengelig. Her er prisen  
Musikkteorikurs: 899kr
Introduksjon til jazzpiano: 699kr

Husk å melde deg på vårt nyhetsbrev for å være den første som får informasjon om spesielle tilbud på kursene!

Kommer det flere kurs i fremtiden?

Vi planlegger å lage flere kurs i fremtiden! Dersom du har forslag til temaer du tenker vi burde lage kurs om, vil vi veldig gjerne høre det! Isåfall kan du bare sende oss en e-mail til hei@oslopianoskole.com
Created with